Ik ben heel blij dat ik met mijn zoon bij jou in de praktijk ben geweest.

Voor mij was dit een bevestiging van mijn gevoelens. Je vertelde mij dat mijn zoon hoog sensitief is. Zowel op school als thuis leverde dit weleens probleempjes op. Ik heb van jou handvatten gekregen, zodat ik beter in kan spelen op de behoeften van mijn zoon. Hij voelt zich hierdoor beter begrepen.

Een voorbeeld van thuis is dat ik iedere avond zijn kleding klaar legde. Ik bepaalde dus wat hij aan deed. Het blijkt dat hij zijn eigen kleren wil uitzoeken. Na jou uitleg en advies doen we dat nu op zijn manier en daardoor is er véél minder strijd. Ik doe zelf toch ook geen kleren aan die ik niet lekker vind zitten…….!

Ook heb ik tips gekregen hoe ik het beste om kan gaan met zijn onzekerheid. En… deze werken! Hij heeft mooie stappen gemaakt in zijn ontwikkeling.

Sharada, heel erg bedankt voor je hulp en advies.
Groetjes, moeder van een vijfjarige zoon.

Ik vind het aan de ene kant leuk dat ik voor het laatst bij jou ben, omdat ik écht helemaal zelf mocht bedenken wat ik wilde doen. Ik wilde graag een taart bakken en dat heb ik samen met jou gedaan. Daarna heb ik hem heel mooi versierd!! Ik heb hem thuis al geproefd en hij is erg lekker!
Ik vind het ook heel jammer dat ik voor de laatste keer bij jou ben, omdat ik het altijd leuk vind om bij jou te spelen.

Via Facebook deelde jij dat je een eigen spelpraktijk was begonnen. Jouw website sprak mij erg aan. Zodoende heb ik je gebeld en een afspraak gemaakt. De eerste keer dat ik mijn dochter bracht, vond ze het natuurlijk heel erg spannend. Voor Iris was het natuurlijk ook wel vreemd dat ik haar bij een onbekende mevrouw achterliet…..

Al gauw was het ijs gebroken, ze kon niet wachten om weer naar die mevrouw te gaan waar je zo leuk kon spelen! Spelenderwijs therapie was voor Iris een uitkomst omdat ze niet wilde praten over het verlies van haar heit. Een belangrijke stap die Iris heeft gemaakt is dat ze na een aantal sessies samen met mij naar de begraafplaats van haar heit toe wilde. Hiervoor wilde ze dit niet. Ze kan nu praten over haar heit en dat zorgt ervoor dat ze met de verwerking kan beginnen, over wat er in het verleden is gebeurd. Iris is met sprongen vooruitgegaan.

Bedankt Sharada, voor wat je voor mijn dochter hebt gedaan.
Groet van een moeder die ontzettend trots is op haar dochter.

Lange tijd genoot ik praktische therapie. Handvatten die worden aangereikt om jezelf beter in de hand te kunnen houden. Hoe kun je dingen in je hoofd organiseren? Hoe ga je met drukte om? Hoe stel je prioriteiten? Ondanks deze handvatten en oplossingen zijn ze één ding vergeten bij mijn therapie:

Waarom ben ik zoals ik ben? Hoe ga ik met mijn gevoel om? Waar ligt de grens voor mijzelf? Hoe kom ik ooit weer aan het werk? Wie gaat mij hier met al mijn sociale en zakelijke verdere leven mee helpen?

Na een enigszins toevallig gesprek met Sharada, kwam al snel naar voren dat zij coach is voor de problematiek zoals ik deze ervaar. Zij straalde overzicht, rust en vertrouwen uit naar mij. Sinds dat intakegesprek coacht Sharada mij. En dat werkt!

Voor al mijn vragen, alle problematiek die ik ervaar, alle frustraties, alle negativiteiten en overige gevoelens neemt zij de tijd. Het ongelofelijke is echter dat zij mij geen enkel antwoord geeft op mijn vragen, maar dat zij die mij zelf laat beantwoorden. Ik ervaar haar coachingsessies als een katalysator.

Mijn vertrouwen in de algehele mensheid ligt niet erg hoog. Ook therapeuten hebben nog nooit mijn volledige vertrouwen mogen ervaren. Als ik me kwetsbaar opstel, dan kan het namelijk tegen mij gebruikt worden. En ja, zo denk ik dus echt!

Deze keer is het echter wel anders. Als ik nu naar mijn coachingsessies ga, is het net of kom ik thuis. Ik word niet veroordeelt of beoordeelt. Bij Sharada mag ik zijn wie ik ben! Ik weet ook dat ik nog niet ben waar ik wil zijn. Maar daar heb ik wel een geweldige coach voor gevonden en die wil ik niet kwijt!

Bedankt Coach!

Ik vond de MY-etool maken heel leuk om te doen! Wel was ik bang dat er iets uit zou komen wat ik helemaal niet zou herkennen in mij zelf, maar dat viel reuze mee.
Ik deed het volgens mij best snel en hoefde niet super lang na te denken.

Toen ik een paar weken later de feedback ging bespreken was ik wel een beetje zenuwachtig, maar ook héél benieuwd! Het bespreken van de MY-etool was heel erg gezellig en duidelijk. Ik vond het heel erg leuk om te lezen en veel dingen te herkennen. Ik vind het heel fijn dat ik nu een beetje op een rijtje heb wie ik ben. Mijn hoofdvraag is goed beantwoord.