Naast het begeleiden van kinderen, ondersteun ik jullie als ouders/verzorgers bij vragen die jullie hebben over je kind. Vragen, zoals alle ouders vragen hebben over hun kinderen. De manier waarop ik coach zorgt ervoor dat jullie als ouders dichter bij jullie kind komen te staan. Wanneer jij je kind beter aanvoelt en wanneer een kind zijn ouders beter begrijpt, vindt er een betere aansluiting plaats.

Ik begrijp zowel ouders, als kinderen. Samen zorgen we ervoor dat een optimale verbinding (weer) plaats vindt.

Vanzelfsprekend vind ik het dat jullie als ouders/verzorgers (volwassenen) je eigen, persoonlijke vraagstukken hebben. Geen vraag is te gek. Tot de kern komen, daar draait het om. Heb je vragen op welk gebied dan ook, stel ze…ik ondersteun jou bij het vinden van je antwoorden op jouw vragen.

Wil je kennis komen maken? Dan nodig ik jou van harte uit. Dit vrijblijvende gesprek duurt ongeveer een uur. In dit kennismakingsgesprek voel jij of je op je gemak bent bij mij. Voel jij geen ‘klik’ dan ben ik blij dat we elkaar hebben leren kennen en dat je weer een stukje dichter bij jouw gevoel bent komen te staan.

Voel jij deze ‘klik’ wel, dan begeleid ik jou, zodat jij zelf stappen kunt maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Hiervoor maak ik gebruik van MY-etool, een nulpunt-meting om jezelf te leren kennen. MY-etool kijkt verder dan het gedrag. Dieper dan de motivatie. Ten grondslag aan je gedrag en motivatie liggen je drijfveren, ‘persoonlijkheid’ en ‘identiteit’. MY-etool brengt alle lagen helder in beeld. Het heldere verslag van het assessment biedt een ideaal startpunt voor een coachingstraject of een inzichtgevende therapie. Het stelt je in staat om snel de diepte in te gaan. Op deze manier kun jij verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en doen waar je voor staat.

Als ST!R erkend en geregistreerd Coach en als gecertificeerd MY-consultant ondersteun ik volwassenen met hun levensvragen.
Voor meer informatie over MY-etool verwijs ik je graag naar onze website: http://www.my-organization.nl
En voor meer informatie over mijn ST!R registratie verwijs ik je graag naar:
http://www.ST!R.nu

StiR logo

Heb je behoefte aan meer informatie? Bel me gerust.
Mijn telefoonnummer is 06-29486722.