Heb jij een (hoogbegaafde) tiener die zonder enige aanleiding opstandig wordt, zich juist terugtrekt en niets zegt, of verdrietig is zonder een duidelijk aantoonbare reden? Of heb je als ouder het idee dat er meer in je kind zit, maar dit er, op de een of andere manier, niet uitkomt? Mijn manier van coachen zorgt ervoor dat jouw kind weer zijn/haar eigen kompas aan voelt. Zodat hij/zij weer vol vertrouwen de wereld in wil, kan, mag, én durft te stappen.

Als diagnostisch instrument gebruik ik MY-etool. MY-etool is een nulpuntmeting, een online assessment om gericht en effectief aan de slag te gaan. MY-etool kijkt verder dan gedrag. Dieper dan de motivatie. Ten grondslag aan je gedrag en motivatie liggen je drijfveren, persoonlijkheid en identiteit. MY-etool brengt alle lagen helder in beeld. Het heldere verslag dat je meekrijgt van het assessment, biedt een eventueel startpunt voor een coachingstraject. Wanneer je bijvoorbeeld nog met vragen rondloopt waar je de antwoorden niet op weet. Deze vragen kunnen we samen uitdiepen tijdens coachingsgesprekken.

Om een klein beetje een idee te krijgen over MY-etool, kan je de demo doen op onze andere bedrijfswebsite: http://www.MY-organization.nl Het traject bestaat uit 4 contactmomenten:

Intake gesprek en het online invullen van de MY-etool.
Feedback gesprek
Diagnose gesprek
Coachingsgesprek

Ik lever altijd maatwerk, voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen. Voor organisaties geldt een bedrijfstarief, onze offertes worden op maat gemaakt.